The homeowners had just had a new conservatory built but it looked out onto a garden that consisted of just a tired lawn with a summerhouse in one corner. Hence they wanted a new garden to go with the new conservatory. The lawn was replaced with two circular brick edged sandstone patios with a Romsey gravel pathway winding between the two. The main circle had a large sandstone ball water feature and oak sleepers set vertically into the ground at increasing heights as another feature and to allow climbers to grow up them. The gravel pathway was edged with sandstone sets. Matching sandstone bricks were also used to build three crescent shaped vegetable beds surrounding the second smaller patio. Trellis panels were used to screen off neighbouring views. The garden was finished with planting to give all year interest. This garden was built by Paul while working for a landscape company in Hampshire.

DSC00107DSC00108DSC00115DSC00109DSC00113DSC00112