Having just moved into a newly built house the clients wanted to create a place to relax in their garden. The garden was a good size but the sunniest corner had an awkward slope to it making it not very usable. To solve this we built a new large deck in the corner flush with the lawn. This removed the slope creating a lovely spot for a table and chairs to sit and relax into the early evening, perfect for alfresco dining. Trellis panels were attached to the existing space to increase privacy and hide the views of neighbouring houses. Two raised beds on either corner were built using softwood sleepers.

Testimonial

Before:

20140416_191345 20140416_191356

Construction:

20140702_125808 20140702_125824

After:

20140708_162713 20140708_162725 20140708_162733 20140708_162740 20140708_162753 20140708_162843